Methodiek:

Transactionele Analyse

De Transactionele Analyse (TA) is een theorie waarin persoonlijkheid, communicatie en verandering centraal staan. Grondlegger van de TA is de psychiater Eric Berne. Hij ontwikkelde deze theorie om persoonlijke ontwikkeling mogelijk te maken en gezonde relaties aan te kunnen gaan.

Binnen de TA neemt de zelfverantwoordelijkheid en het zelfsturend vermogen van mensen een belangrijke plaats in. De TA is een heldere, praktische theorie die voor iedereen te begrijpen is. Het is een model dat de complexiteit en diepgang van jezelf, je relaties en de groepen en organisaties waarin je werkt en leeft, hanteerbaar maakt. Het is een unieke theorie over de persoonlijkheid van mensen, hun gedrag, communicatie én verandering. De TA is een effectieve methodiek voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

Diensten

Stress en burn-out coaching

We hebben allemaal met stress te maken. En af en toe wat stress is goed voor je. Als je echter..

Lees meer

Supervisie

Supervisie is het onder begeleiding leren door reflectie op eigen werkervaringen. De supervisant leert het eigen handelen..

Lees meer

Coaching

Soms zijn er momenten in het leven waarop we het even niet zo gaat. Waarop je zelfs vast kan lopen. Zowel in je privésituatie als..

Lees meer

Kennismaken?

Neem geheel vrijblijvend contact op om te ontdekken of ik wat voor je kan betekenen.